top of page

Bett Show 2019! Video a rozhovory


Bett Show 2019! To je název technologicko-vzdělávací akce, která proběhla v Londýně 23.1.-26.1.2019 a iŠkolství.cz bylo u toho.

Připravili jsme pro vás krátké shrnutí celé akce a především video včetně rozhovorů s našimi lektory. Libor Klubal, Petra Boháčková, Vojta Gybas a Slávek Hora se tak s vámi podělí o své dojmy a inspirace z Bett 2019.

Na této show, jak ji velmi výstižně pořadatelé nazvali, jste se mohli setkat s více než 800 technologickými společnostmi. Celá akce byla zaměřená na podporu a inovace v oblasti vzdělávání a především posílení digitálních kompetencí. Firmy zde představily možnosti výuky za pomocí tabletů, programovatelných robotů, rozšířené a také virtuální reality. Jasným trendem a v největším zastoupení zde bylo možné vidět a vyzkoušet si v akci programovatelné roboty firem Sphero, Ozobot, Sam’s Lab a celou řadu dalších.

Na BETTu si přišli na své jak zástupci běžných základních škol, tak také vysoké školy. S velkým nadšením jsme zaznamenali nemalé zastoupení firem, podporující vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. Z technologických gigantů nechyběl Microsoft, Google, Lenovo a další. Návštěvnost celé akce byla opravdu enormní. Celkový počet účastníků přesáhl 34.000, což z BETTu dělá opravdu jedinečnou a velkolepou akci svého druhu.




7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page