top of page

Kurzy digitální gramotnosti nejen pro Šablony II.



Připravili jsme pro vás sérii semiářů, kde vám představíme naše kurzy v oblasti posilování digitálních kompetencí a představíme vám naši práci se školami v projektu Šablony II. Bohuslav Hora názorně ukáže výuku s tablety, kde si zahrajete na jeho žáky. Představíme vám kurzy a obsahové náplně pro posilování digitálních kompetencí pedagogů. Nově jsme připravili vzdělávání pro ICT koordinátory, kterým předáme zkušenosti z oblasti vytváření síťové infrastruktury, bezpečnost při používání mobilních zařízení a celou řadu dalších kompetencí.

Pro téměř stovku škol jsme byli výraznou oporou v projektu Šablony do škol I. a v dalším kole této výzvy bychom i vám rádi nabídli pomocnou ruku. Představíme vám koncept řešení na klíč, kdy vám můžeme pomoci s projektovou žádostí, administrací, anebo výběrem kurzů pro ICT šablonu. Součástí naší ucelené nabídky je také profesionální právní servis a podpora pro výběrová řízení v projektu Šablony II.

Naši lektoři pod vedením Libora Klubala jsou především aktivní pedagogové, kteří se vzděláváním v oblasti moderních technologií včetně programovatelných robotů zabývají několik let a zároveň tuto praxi aplikují na svých školách.

Registrujte se na naše semináře:

16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page